Kahve falında bir avuç pırlanta görmek

Kahve falında bir avuç pırlanta görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, tatsız haberlerin alınacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, hasret ve özlem gidereceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına yorulur.

Kahve falında bir avuç pırlanta gördüyseniz:

  • Daha fazlasına ihtiyaçları var.

Kahve falında bir avuç pırlanta görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında pırlanta taş bulmak ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında tek taş pırlanta görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında pırlanta yüzük görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına inanılır.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük takmak sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pırlantalı saat görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırlanta altın görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında pırlanta almak bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir