AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynıyla evlenmek

Kahve falında kaynıyla evlenmek

Kahve falında kaynıyla evlenmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, zorluklarının son bulacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Yeni kurslar, projeler veya yeni bir eğitim söz konusu olabilir.

Kahve falında kaynıyla evlendiğini görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, işinde profesyonel kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynıyla evlenmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında erik kaynatmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, işinin de hep yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahve kaynatmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, geriye doğru gideceğine inanılır.

Kahve falında tatlı kaynatmak farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında çaydanlıkta su kaynatmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kayıs yemek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yıldız kayması görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir