AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynına sarılmak

Kahve falında kaynına sarılmak

Kahve falında kaynına sarılmak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, asil kimselerden çıkacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, bilgi ile donanacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kaynına sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerdeki sorunları çözme olasılığı doğabilir.

Kahve falında kaynına sarılmak zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ocakta kaynayan süt görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kaynayan et görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına yorulur.

Kahve falında nar kaynatmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynayan yumurta görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulur.

Kahve falında patates kaynatmak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında taş kaynatmak evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencerede su kaynatmak atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir