Kahve falında parlak çorap görmek

Kahve falında parlak çorap görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, beklenen mirasın alınacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak çorap gördüyseniz:

  • Katılldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Kahve falında parlak çorap görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, onları koruyup kollayacağına delalet eder.

Kahve falında ayı çok parlak görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak mavi görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak çiçek görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında parlak gelinlik giymek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Kahve falında parlak inci görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünü parlak görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına inanılır.

Kahve falında parlak güneş görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir