AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah parlak ayakkabı görmek

Kahve falında siyah parlak ayakkabı görmek

Kahve falında siyah parlak ayakkabı görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, haberler alacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında siyah parlak ayakkabı gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle zarara uğrayabilirsiniz.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı giymek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah parlak ayakkabı görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak ayakkabı görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında parlak ayakkabı giymek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında parlak taşlı ayakkabı görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah parlak elbise görmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında parlak siyah elbise giymek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir