AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak araba görmek

Kahve falında parlak araba görmek

Kahve falında parlak araba görmek yeni bir haneye sahip olacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, bereketinin artacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak araba gördüyseniz:

  • Gözler üzerinizde olabilir.

Kahve falında parlak araba görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah parlak ayakkabı görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında parlak kırmızı elma görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, ev sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak kristal görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, makamını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak çaydanlık görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında saçını parlak görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında saçları parlak görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir