AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak cami görmek

Kahve falında parlak cami görmek

Kahve falında parlak cami görmek hanesine huzurun dolacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak cami gördüyseniz:

  • Bazı konularda ağırlığını kaybetmeye başlayan kişileri uyarmaya çalışmanın bir faydası olmayabilir.

Kahve falında parlak cami görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz parlak diş görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah parlak yılan görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak kolye takmak daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında parlak demir görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına işaret eder.

Kahve falında parlak kazan görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak kömür görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parlak beyaz ışık görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir