AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak boncuk görmek

Kahve falında parlak boncuk görmek

Kahve falında parlak boncuk görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında parlak boncuk gördüyseniz:

  • Esnek davranabilmeniz durumunda yeni olasılıklar sizi memnun edebilir.

Kahve falında parlak boncuk görmek rahatının kaçacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak boncuklar görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında parlak yılan görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, canla başla çalışacağına işaret eder.

Kahve falında saçları parlak görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı ayakkabı görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında parlak araba görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında parlak ruj sürmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldız görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir