AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları parlak görmek

Kahve falında saçları parlak görmek

Kahve falında saçları parlak görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçları parlak gördüyseniz:

  • Belli alanlarda öne atılmak yerine beklemek daha akıllıca olabilir.

Kahve falında uzun ve parlak saç görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını parlak görmek büyük atılımlar yapacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında parlak saç görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun parlak saç görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını parlak görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında saçları parlak görmek o işi canlandıracağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldızlar görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında parlak cisim görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, kişinin hayatının değişeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir