Kahve falında bluz vermek

Kahve falında bluz vermek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bluz vermek gördüyseniz:

  • Biraz romantizm size iyi gelebilir.

Kahve falında pembe bluz görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bluz giydiğini görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı bluz görmek işlerin günden güne bozulacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi bluz görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bluz almak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bluz giymek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor bluz görmek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil bluz giymek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir