AnaSayfa / Genel / Kahve falında parke sökmek

Kahve falında parke sökmek

Kahve falında parke sökmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında parke sökmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler sorumluluk veya görevlerini yerine getirme konusunda isteksizlik gösteriyor veya eksik şekilde yerine getiriyor olabilirler.

Kahve falında parke sökmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parke taşı görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz araba parketmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına inanılır.

Kahve falında parke silmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya alamet eder.

Kahve falında parke döşemek zenginliğe, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında laminant parke görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, zarar etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta parke görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine alamet eder.

Kahve falında parke görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir