AnaSayfa / Genel / Kahve falında park edilen arabayı bulamamak

Kahve falında park edilen arabayı bulamamak

Kahve falında park edilen arabayı bulamamak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında park edilen arabayı bulamamak gördüyseniz:

  • Yavaşlayan, ertelenen ya da durma noktasına gelen konular hızlanmaya hareketleniyor.

Kahve falında park edilen arabayı bulamamak sıkıntılarını üzerinden atacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı park ettiği yerde bulamamak ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında araba park ettiğini görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında park etmiş araba görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında park etmiş arabalar görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında arabayı park ettiğini görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir