AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayı unutmak

Kahve falında parayı unutmak

Kahve falında parayı unutmak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında parayı unutmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin çıkma teklifiyle karşılaşmanız ya da bir evlilik sözkonusuya karar vermeden önce iyi düşünün.

Kahve falında evde para unutmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, eğleneceğine yorulur.

Kahve falında para unutmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya delalet eder.

Kahve falında parayı unutmak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında kapıda anahtar unutmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına işarettir.

Kahve falında başını örtmeyi unutmak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında oruç tutmayı unutmak hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceketini unutmak kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işarettir.

Kahve falında palto unutmak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, asil kimselerden çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir