AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruç tutmayı unutmak

Kahve falında oruç tutmayı unutmak

Kahve falında oruç tutmayı unutmak zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında oruç tutmayı unutmak gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi paylarına düşen işleri yapma konusunda isteksiz olabilirler.

Kahve falında oruç tutmayı unutmak huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, birikmiş parasının olacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutmak hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında orucu unutmak zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında oruç unutmak aile bireylerinin arasının açılacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruç olduğunu unutmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkalarının oruç tuttuğunu görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, hayatın kişinin yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmamak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin oruç tuttuğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir