AnaSayfa / Genel / Kahve falında para almak ve geri vermek

Kahve falında para almak ve geri vermek

Kahve falında para almak ve geri vermek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına işarettir.

Kahve falında para almak ve geri vermek gördüyseniz:

  • Yanlış kişilere kapılmamaya özen gösterin.

Kahve falında verilen parayı geri çevirmek işinde aranan biri haline geleceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında parayı geri vermek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında para almak geri vermek büyük atılımlar yapılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında para çalıp geri vermek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına yorulur.

Kahve falında paranı geri almak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para alıp geri vermek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında verilen parayı geri almak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında verdiği parayı geri almak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir