AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini sıkıntıda görmek

Kahve falında ölmüş birini sıkıntıda görmek

Kahve falında ölmüş birini sıkıntıda görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini sıkıntıda gördüyseniz:

  • Yoksa durumlar istenmeyen şekilde büyüyebilir.

Kahve falında çok sıkıntı çekmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına alamet etmektedir.

Kahve falında geçim sıkıntısı çekmek zorlukların geride kalacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını sıkıntıda görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı sıkıntılı görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıkıntılı arkadaş görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüm sıkıntısı çekmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını sıkıntılı görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sıkıntılı olduğunu görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir