AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkutucu ses duymak

Kahve falında korkutucu ses duymak

Kahve falında korkutucu ses duymak ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında korkutucu ses duymak gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilir, faydalı arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında korkutucu ses duymak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında korku duymak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rabbinin sesini duymak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırılma sesi duymak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin sesini duymak hayır getirecek yollara girileceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşinin sesini duymak çok büyük kazançlar elde edileceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında helikopter sesi duymak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, tutulan yolun isabetli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baykuş sesi duymak işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir