AnaSayfa / Genel / Kahve falında para sayıp vermek

Kahve falında para sayıp vermek

Kahve falında para sayıp vermek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında para sayıp vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatsız düşünüyorsunuz.

Kahve falında para sayıp vermek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, yol kat edeceğine delalettir.

Kahve falında çok sayıda akrep görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda terlik görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, eline para geçeceğine işarettir.

Kahve falında çok sayıda büyük balık görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda sığır görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Kahve falında üç sayısı görmek gelirinin garanti olacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında çok sayıda kolye görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda iğne görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir