AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç sayısı görmek

Kahve falında üç sayısı görmek

Kahve falında üç sayısı görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, layık olduklarına sahip olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında saygı göreceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında üç sayısı gördüyseniz:

  • Araştırmalar sonucu öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında kırkbir sayısı görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında sayılarla uğraşmak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, de zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda balık görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında çok sayıda silah görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında çok sayıda ev görmek kendisi ile gururlanacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üç basamaklı sayı görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çok sayıda kitap görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında otuz sayısı görmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir