AnaSayfa / Genel / Kahve falında para kutusu görmek

Kahve falında para kutusu görmek

Kahve falında para kutusu görmek dertlerine derman bulacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, yeni bir yol tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para kutusu gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya bilgi paylaşmak doğru olmayabilir.

Kahve falında kutuda para görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, yeni iş kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında para kutusu görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kutu para görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kutunun içinde para görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutu içinde para görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine delalettir.

Kahve falında koli kutuları görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iğne kutusu görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kutu dolusu altın görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir