AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutunun içinde para görmek

Kahve falında kutunun içinde para görmek

Kahve falında kutunun içinde para görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, dişe diş savaşacağına, eğlence ve renk geleceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kendini bunu başaracağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında kutunun içinde para gördüyseniz:

  • Evinizle veya ailenizle ilgili konulara hassasiyetle yaklaşmalısınız.

Kahve falında kutunun içinde para görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine delalet eder.

Kahve falında kutu içinde para görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına yorulur.

Kahve falında kutu içinde balık görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında kutu içinde yüzük görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutu içinde kitap görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, ilim irfan sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kutu içinde anahtar görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kutunun içinde yüzük görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, şaşkın olacağına işaret eder.

Kahve falında kutu içinde altın görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, onların yaralarına merhem olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir