AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutuda para görmek

Kahve falında kutuda para görmek

Kahve falında kutuda para görmek maddi zararlara uğrayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, ticaret ehli olacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutuda para gördüyseniz:

  • Belli bir konuya dahil olurken elinize geçen bilgiler, bazı para kazanma planları içerisine alınmanıza sebep olabilir.

Kahve falında kutuda para görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kutu içinde para görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para kutusu görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında bir kutu para görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutunun içinde para görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında kutu almak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında küçük kutu görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, onlarla arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında kutular görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir