AnaSayfa / Genel / Kahve falında papazla evlenmek

Kahve falında papazla evlenmek

Kahve falında papazla evlenmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, onları gücendireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine delalettir.

Kahve falında papazla evlenmek gördüyseniz:

  • Fikirleriniz takdirle karşılanıyor.

Kahve falında papazla evlenmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına yorulur.

Kahve falında papazla konuşmak işlerin rast gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kilise papaz görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında papaz ve rahibe görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kilise ve papaz görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, isteklerin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında papaz büyüsü görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında papaz eriği görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında papaz eriği yemek çok üst mevkilere yükseleceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir