AnaSayfa / Genel / Kahve falında papaz dövmek

Kahve falında papaz dövmek

Kahve falında papaz dövmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalet eder.

Kahve falında papaz dövmek gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında papaz dövmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında papaz büyüsü görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında papaz mezarı görmek rakipleri mağlup edeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına işaret eder.

Kahve falında camide papaz görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına yorulur.

Kahve falında papaz eriği yemek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, işlerin iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında papazla kavga etmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında kilise ve papaz görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilise papazı görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir