AnaSayfa / Genel / Kahve falında papaz elbisesi giymek

Kahve falında papaz elbisesi giymek

Kahve falında papaz elbisesi giymek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında papaz elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Genelde aşırı bir aktivite gösteriyorsunuz.

Kahve falında papaz elbisesi giymek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında papazın nikah kıydığını görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında papaz ve rahibe görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, parasız kalmaya delalettir.

Kahve falında kilise ve papaz görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölü papaz görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Kahve falında kadın papaz görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında papazla kavga etmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında papazla evlenmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir