AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları ıslanmak

Kahve falında ayakları ıslanmak

Kahve falında ayakları ıslanmak yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakları ıslanmak gördüyseniz:

  • Kesin bir sonuca varamadığınız herşeyde hemen karar verip ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında ayakların ıslandığını görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı ıslanmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarının ıslandığını görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakları ıslanmak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolonunun ıslandığını görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında su ıslanmak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına işarettir.

Kahve falında şelale altında ıslanmak sıkıntıların büyüyeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir