AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonun kaybolduğunu görmek

Kahve falında pantolonun kaybolduğunu görmek

Kahve falında pantolonun kaybolduğunu görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, zenginliğe kavuşacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pantolonun kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan koşullar veya işaretler uzun vadede nelerle meşgul olacağınızı gösteriyorken, olay veya işaretleri hafife almamanızda tam önünüzdeyken değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında pantolonun kaybolduğunu görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işaret eder.

Kahve falında uçarken kaybolmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında ölen birinin kaybolduğunu görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği birinin kaybolduğunu görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin kaybolduğunu görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sorunların ardı ardına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çanta kaybolmak komşular tarafından kötülenileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine delalettir.

Kahve falında uzayda kaybolmak her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalettir.

Kahve falında tren istasyonunda kaybolmak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir