AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarken kaybolmak

Kahve falında uçarken kaybolmak

Kahve falında uçarken kaybolmak işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, problemlerinin biteceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçarken kaybolmak gördüyseniz:

  • Evinizde kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında uçarken kaybolmak zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında uçarak kaybolmak yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında uçarak ağaca konmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kızını uçarken görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında uçarak elma toplamak borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, herkesin yardımına koşacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenleri uçarak inmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında uçarak gezmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekten uçarak düşmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir