AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta kaybolmak

Kahve falında çanta kaybolmak

Kahve falında çanta kaybolmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çanta kaybolmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle yaşadığınız kişilerde içtenlik arıyorsunuz.

Kahve falında kol çantasının kaybolduğunu görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çantasının kaybolduğunu görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında çanta kaybolmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çantanın kaybolduğunu görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çantası kaybolmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında çantamın kaybolduğunu görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine inanılır.

Kahve falında çanta kaybolduğunu görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında asansörde kaybolmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, daha güzelleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir