AnaSayfa / Genel / Kahve falında tren istasyonunda kaybolmak

Kahve falında tren istasyonunda kaybolmak

Kahve falında tren istasyonunda kaybolmak işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, zarar edeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tren istasyonunda kaybolmak gördüyseniz:

  • Kendinizden yaşça daha büyük insanlarla ilişkilerinize erinizden beklediğiniz sonuçları da alamazsınız.

Kahve falında tren istasyonunda kaybolmak çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tren istasyonunda tren beklemek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında tren istasyonuna gitmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında istasyonda tren beklemek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tren istasyonu görmek başarılarının tadına varacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında tren ve istasyon görmek konferans ve seminerlere katılacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tren istasyonunda beklemek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tramvay istasyonu görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir