AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon satın almak

Kahve falında pantolon satın almak

Kahve falında pantolon satın almak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işe zorla gidip geleceğine, çok farklı bir kişi olacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon satın almak gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza zaman ayırın.

Kahve falında yeni pantolon satın almak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine tabir olunur.

Kahve falında pantolon satın aldığını görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında pantolon satın almak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kot pantolon satın almak dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah pantolon ütülemek düzeninin yıkılmayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın pantolonunu görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon tamir etmek başarılarının hiçe sayılacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında pantolon yırtılması görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir