AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik beğenmek

Kahve falında terlik beğenmek

Kahve falında terlik beğenmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, özlemelerin son bulacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında terlik beğenmek gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında terlik beğenmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kötü günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beğendiği kişiyi görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik beğendiğini görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kıyafet beğenmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çanta beğenmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine işarettir.

Kahve falında yüzük beğenmek iyileşme göstereceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elbise beğenmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı beğenmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir