AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon almak

Kahve falında pantolon almak

Kahve falında pantolon almak maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, huzur ve kazanç getireceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, ruh sağlığının bozulacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında pantolon almak gördüyseniz:

  • Veya duygularınızı benliğinizden ayırmakta güçlük çekebilirsiniz.

Kahve falında ters pantolon giymek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında babanın pantolonunu görmek kazancının daha da artacağına, başına uğursuz olayların geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış pantolon görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon istemek borçların kapanacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah pantolon görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolonu ters giymek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kot pantolon yıkamak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında etekli pantolon görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir