AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın pantolonunu görmek

Kahve falında babanın pantolonunu görmek

Kahve falında babanın pantolonunu görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanın pantolonunu gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi, işinizi büyütmenizi veya genel anlamda ilerlemenizi sağlayacak konulara odaklanmalısınız.

Kahve falında babanın pantolonunu görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolonun indiğini görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize yorulur.

Kahve falında mavi pantolon almak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu renk pantolon görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon yırtılmak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında pantolonuna büyük abdestini yapmak ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz keten pantolon görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında lacivert pantolon görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir