AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış pantolon görmek

Kahve falında yanmış pantolon görmek

Kahve falında yanmış pantolon görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında yanmış pantolon gördüyseniz:

  • Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında yanmış pantolon görmek işlerinde verimin artacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolon yanması görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında askeri pantolon görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, yokluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolona kaka yapmak hak yolundan ayrılmayacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçasını kısa görmek yeni çalışmalar yapılacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine inanılır.

Kahve falında pembe pantolon giydiğini görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, hayatının daha kolay olacağına alamet eder.

Kahve falında dar pantolon giymek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon beğenmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir