AnaSayfa / Genel / Kahve falında panterden kaçmak

Kahve falında panterden kaçmak

Kahve falında panterden kaçmak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, işleri yoluna sokacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında panterden kaçmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya onları arayabilirsiniz.

Kahve falında panterden kaçmak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kara panter görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz panter görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında panter öldürmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında panter sevmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, rızkın artacağına işarettir.

Kahve falında siyah panter görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında panter görmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru panter görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir