AnaSayfa / Genel / Kahve falında panter öldürmek

Kahve falında panter öldürmek

Kahve falında panter öldürmek aile içindeki huzurun kaçacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, eşyaların yenileneceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında panter öldürmek gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz konularda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında panter öldürmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru panter görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine tabir olunur.

Kahve falında panter görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında siyah panter görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine inanılır.

Kahve falında pembe panter görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz panter görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına delalet eder.

Kahve falında panterden kaçmak çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, sohbetinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında panter sevmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir