AnaSayfa / Genel / Kahve falında panter sevmek

Kahve falında panter sevmek

Kahve falında panter sevmek makam edineceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine tabir olunur.

Kahve falında panter sevmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar herşeyin bir kenara fırlatılması anlamına gelmiyor.

Kahve falında panter sevmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, mekân değiştireceğine inanılır.

Kahve falında panter görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Kahve falında kara panter görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, işlerin günden güne bozulacağına işaret eder.

Kahve falında panterden kaçmak bir şeyden sorumlu tutulduğuna, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalettir.

Kahve falında panter öldürmek çalışmalarının artacağına, geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah panter görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz panter görmek başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe panter görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir