AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz panter görmek

Kahve falında beyaz panter görmek

Kahve falında beyaz panter görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz panter gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere doğrudan karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Kahve falında beyaz panter görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında panter öldürmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına işarettir.

Kahve falında kara panter görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında panterden kaçmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yavru panter görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında panter sevmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Kahve falında pembe panter görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında panter görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir