AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah panter görmek

Kahve falında siyah panter görmek

Kahve falında siyah panter görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, aksine daha da zorlaştıracağına alamet eder.

Kahve falında siyah panter gördüyseniz:

  • Pek çok kişi bunun farkında olmasına rağmen, sınırlamalardan veya kurallardan kurtulmak zor olabilir.

Kahve falında siyah panter görmek diplomalarının artacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında panter öldürmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kara panter görmek ister istemez çok üzüleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında panter görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında pembe panter görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında yavru panter görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında panterden kaçmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında panter sevmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir