AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk helva görmek

Kahve falında pamuk helva görmek

Kahve falında pamuk helva görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında pamuk helva gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler bazı kişileri üzebilir.

Kahve falında pamuk helva yemek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pamuk helva görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işarettir.

Kahve falında pamuk ve yün görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına alamet eder.

Kahve falında yastığa pamuk doldurmak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir çuval pamuk görmek hanesine bolluk geleceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına alamet eder.

Kahve falında pamuk çiçeği görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına delalettir.

Kahve falında gökten pamuk yağdığını görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hak yolunu bulacağına işarettir.

Kahve falında pamuk tarlası sulamak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir