AnaSayfa / Genel / Kahve falında su bitkisi görmek

Kahve falında su bitkisi görmek

Kahve falında su bitkisi görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, mevki edineceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, rakiplerini yeneceğine yorulur.

Kahve falında su bitkisi gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanız belli konularda istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında su bitkisi görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına rivayet eder.

Kahve falında konuşan bitki görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Kahve falında bitkilerin büyüdüğünü görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yapraklı bitki görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzayan bitki görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil fasulye bitkisi görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pamuk bitkisini görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret eder.

Kahve falında bitki çayı almak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kime danışacağını bilemez olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir