AnaSayfa / Genel / Kahve falında palto yıkamak

Kahve falında palto yıkamak

Kahve falında palto yıkamak kem gözlere gelineceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, maddi olarak büyüyeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında palto yıkamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında palto yıkamak dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mor palto giymek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil palto görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert palto görmek anne babayla ters düşüleceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah paltolu adam görmek kazancın yetmez olacağına, huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında palto kaybetmek haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri palto görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına yorulur.

Kahve falında yeni palto giymek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir