AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil palto görmek

Kahve falında yeşil palto görmek

Kahve falında yeşil palto görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil palto gördüyseniz:

  • Tedbirli olunması gerekiyor.

Kahve falında yeşil palto giymek zenginliğe kavuşulacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil palto görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı palto giymek güzel olaylarla karşılaşılacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert palto giymek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, darp edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı palto görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe palto görmek kişinin afiyette olacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni palto görmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına işaret eder.

Kahve falında başkasının paltosunu giymek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir