AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük hediye paketi görmek

Kahve falında küçük hediye paketi görmek

Kahve falında küçük hediye paketi görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük hediye paketi gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri güzelleştirebilirsiniz.

Kahve falında küçük hediye paketi görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına alamet eder.

Kahve falında birinden hediye paketi almak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hediye paketi açmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman hediye paketi görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında hediye paketi görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hediye paketi hazırlamak kendi işini kuracağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında hediye paketi vermek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında hediye paketi almak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, ömrünün de uzun olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir