AnaSayfa / Genel / Kahve falında padişah olduğunu görmek

Kahve falında padişah olduğunu görmek

Kahve falında padişah olduğunu görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, tatsız haberlerin alınacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında padişah olduğunu gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz hedeflerinizle aranıza giriyor olabilir.

Kahve falında padişah tuğrası görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında padişah sofrası görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında padişahı korumak çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında padişahın karısı olmak yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir padişah görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında padişah sultan süleymanuı görmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında padişah kavuğu görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında padişah yüzüğü görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir