Kahve falında padişahla evlenmek

Kahve falında padişahla evlenmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, işlerin büyüyeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, azap çektiğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında padişahla evlenmek gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında padişahla evlenmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine inanılır.

Kahve falında padişahın kızıyla evlenmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında padişahın oğluyla evlenmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında padişah mezarı görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, iş hayatının düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında padişahın kızı olmak hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında padişah elbisesi giymek haneye bolluk ve bereket dolacağına, bazen de rahat geçeceğine delalettir.

Kahve falında padişahın karısı olduğunu görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında padişah ve şehzade görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top