AnaSayfa / Genel / Kahve falında paça yapmak

Kahve falında paça yapmak

Kahve falında paça yapmak büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paça yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak ya da üstesinden gelebileceğinizden fazla yük almak ilişkilerde problemlere neden olabilir.

Kahve falında paça çorbası yapmak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine delalettir.

Kahve falında paça yapmak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında kelle paça yapmak destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine tabir olunur.

Kahve falında kele paça görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işaret eder.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına yorulur.

Kahve falında koyun paçası görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına delalettir.

Kahve falında kelle paça pişirmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine delalet eder.

Kahve falında ispanyol paça pantolon görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir