AnaSayfa / Genel / Kahve falında özürlü çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında özürlü çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında özürlü çocuğu olduğunu görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında özürlü çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı bozmakla kalmayıp sizi değişikliklere uymak zorunda bırakabilir.

Kahve falında özürlü bir çocuğa yardım etmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalet eder.

Kahve falında özürlü çocuğa yardım etmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğacak çocuğunu özürlü görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında özürlü çocuğa bakmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine alamet eder.

Kahve falında özürlü erkek çocuğu görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Kahve falında özürlü çocuğu olduğunu görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun özürlü olduğunu görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında özürlü çocuğa sarılmak işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, güzel günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir