AnaSayfa / Genel / Kahve falında özürlü çocuğa sarılmak

Kahve falında özürlü çocuğa sarılmak

Kahve falında özürlü çocuğa sarılmak kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, bilincin artacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında özürlü çocuğa sarılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda beklenmedik sürprizler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında özürlü çocuğa sarılmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun özürlü olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında özürlü bir çocuğa yardım etmek borçların artacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet eder.

Kahve falında özürlü çocuğa bakmak birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında özürlü erkek çocuğu görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına inanılır.

Kahve falında özürlü çocuğa yardım etmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında özürlü erkek çocuğu doğurmak tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında doğacak çocuğunu özürlü görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir